Geld verdienen met Youtube

Geld verdienen met YoutubeYouTube is tegenwoordig booming business! Geld verdienen met YouTube is daarom hot! Duizenden mensen verdienen veel geld met YouTube. Dit komt mede doordat YouTube zo groot is. Elke dag bekijken miljarden mensen de video’s op YouTube. Al deze mensen zijn geld waard. In dit artikel ga ik jouw precies vertellen hoe snel geld verdienen met YouTube precies werkt.

Geld verdienen met YouTube, hoe kan dat?

Je hebt waarschijnlijk wel eens verhalen gehoord over gewone mensen die veel geld verdienen op YouTube en je denkt bij jezelf , “Dat kan ik ook!”. Hoewel waarschijnlijk duizenden euro’s verdienen niet direct realistisch is, kunt u toch relatief snel beginnen met geld verdienen met YouTube! Heel veel mensen denken namelijk dat YouTube enkel en alleen een platform is om gratis video’s te uploaden en te bekijken. Dat is ook zo, alleen is er aan de achterkant van YouTube een enorme geld verdien markt gaande. Dit zit zo:

 • Iemand upload een leuke YouTube video
 • Mensen bekijken deze video
 • Deze mensen vinden de video zo leuk dat ze die gaan delen via Facebook en/of Twitter
 • Hierdoor zijn er nog meer mensen die de video gaan bekijken
 • Het geheim van YouTube: Youtube pakket !

Stappenplan om veel geld te verdienen met YouTube

Hieronder zal ik stap voor stap uitleggen hoe ook jij veel geld kunt gaan verdienen aan het uploaden van video’s op YouTube. Je hoeft hiervoor niks specifieks te kunnen en je hebt geen enkele technische kennis nodig.

 1. Je YouTube-kanaal opbouwen

  Uw kanaal is uw persoonlijke pagina op YouTube. Elk YouTube-account heeft één kanaal. Een YouTube-account is hetzelfde als een Google-account, en creëren van een YouTube-account zal je ook toegang tot andere Google-producten, zoals Gmail en Adsense.

  Maar dus eerst een YouTube (Google) account aan als je dit nog niet hebt. Plaats daarna trefwoorden om mensen te helpen je kanaal te vinden. Je kunt trefwoorden toevoegen door te navigeren naar de sectie: geavanceerd binnen je kanaal. Zorg ervoor dat de trefwoorden relevant zijn en dus de inhoud van je YouTube kanaal weerspiegelen.

  Je gebruikersnaam kan voor of tegen je werken. Als het een korte, gemakkelijk te onthouden, en originele gebruikersnaam is, zullen mensen meer geneigd zijn om dit te onthouden. Denk hier dus goed over na. Als je al een bestaand account hebt dat al wat langer bestaat, zou ik niet nog een ander account aanmaken. Hier geldt namelijk, hoe langer je al lid bent, hoe eenvoudiger het promoten van je video’s wordt.

 2. De inhoud van je video’s

  Probeer video’s te uploaden die van een hoge kwaliteit die niet te lang zijn. Uiteraard verschilt dit per onderwerp. Maak video’s over onderwerpen waar mensen iets aan hebben. Denk hierbij aan tips om snel geld te verdienen, gezondheidsoplossingen of vertel over iets waar je veel verstand van hebt. Verzeker je er ook van dat je regelmatig een video upload. Zo kom je hoog in de zoekresultaten en trek je snel meer bezoekers.

  Het is heel belangrijk dat mensen terug komen om je video’s te bekijken. Op den duur zullen mensen zich abonneren zodat ze automatisch een bericht krijgen wanneer jij weer een video hebt ge-upload. Hierdoor genereer je wederkerende inkomsten.

 3. Het krijgen van veel bezoekers

  Opbouwen van veel bezoekers is de sleutel tot het verhogen van je inkomsten. Want als je geen kijkers hebt op je YouTube kanaal, dan zijn er dus ook geen mensen die de advertenties zullen zien die jij in de volgende stap gaat plaatsen.

  Het krijgen van deze bezoekers kan erg lang duren en kost veel energie. Gelukkig is er tegenwoordig een methode op de markt die gegarandeerd binnen 2 dagen  40.000 kijkers en 100 likes naar je YouTube stuurt! Klik op de link voor meer informatie.

  Daarnaast kun je je video’s natuurlijk promoten op Twitter en Facebook. Eenmaal gedeeld kunnen mensen de video oppikken en verder delen. Op die manier kun je heel veel bezoekers generen.

  Wat ook erg helpt is communiceren met uw kijkers door te reageren op opmerkingen en het maken van video’s die rechtstreeks verband houden met de opmerkingen en vragen van kijkers. Zo maak je verbinding met je kijkers gemeenschap en dat zal weer leiden tot nog meer kijkers.

 4. Geld verdienen met YouTube video’s

  Wanner bovenstaande stappen succesvol zijn uitgevoerd, kun je beginnen met geld verdienen. Om dit te doen moet je in je YouTube account instellen dat je het toelaat om advertenties te plaatsen in je video. Dit betekent ook dat je erkent dat er zich geen auteursrechtelijk beschermd materiaal in uw video bevindt. Je doet dit door tijdens het uploaden van een video een vinkje te zetten bij “Advertenties tonen in deze video”.

  Om geld te verdienen met een video nadat deze is geüpload, open je de Video Manager en klik je op het “€”-teken naast de video.

  Wil je direct veel geld verdienen zonder te moeten wachten op bezoekers om zo je YouTube kanaal een raket start te geven? Dan is deze beproefde methode uiterst geschikt voor jou!

 5. Geld verdienen met Google Adsense

  Om nu daadwerkelijk veel geld te gaan verdienen met je YouTube video, gebruik je Google Adsense. Je kunt je hier kosteloos aanmelden voor Google AdSense met je Google account. Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn. Ben je dit niet dan moet een volwassene je helpen.

  Je krijgt via Adsense betaald met klik (PPC). Dat betekend dat je enkel en alleen een bepaald bedrag krijgt wanneer iemand op de advertentie in je YouTube video heeft geklikt. Dit is daarom ook meteen de reden waarom veel bezoekers de sleutel tot veel geld verdienen is.

 6. Verspreid je video’s waar je maar kunt

  Laat je video’s niet alleen op YouTube staan! Start een blog, maak een website of post ze op andere video- of sociale mediasites. Hoe meer je video weergegeven wordt op het internet, hoe beter dat is voor je inkomsten!

Kort samengevat zijn bezoekers op je YouTube kanaal de sleutel tot succes. Om dit snel voor elkaar te krijgen zijn er 2 zeer succesvolle en snel werkende programma’s op de markt:

Wil je geld verdienen op internet, maar lijkt de Youtube methode niet helemaal geschikt voor jou? Neem dan eens een kijkje bij andere artikelen van mij. Zoals deze: de top 3 geld verdien methodes.

Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *