Affiliate marketing

affiliate marketingIk verdien mijn geld op het internet, met affiliate marketing. Hierdoor kan ik – als 24 jarige MBO’er – overal ter wereld snel geld verdienen en verdien ik meer geld dan de meeste mensen die ik ken. Dit zeg ik niet om je jaloers te maken, maar om je duidelijk te maken dat het echt mogelijk is om (veel) geld te verdienen op het internet.

Voor veel mensen is dit namelijk een sprookje, maar voor mij is het keiharde realiteit (en wellicht voor jou straks ook wel als je door blijft lezen).

Kijk, geld verdienen met affiliate marketing is niet moeilijk… het is vrij makkelijk zelfs. Ik zal je uitleggen hoe het werkt.

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Als iemand via jouw unieke affiliate link het product koopt wat jij aanraad, dan krijg jij daar commissie over. Daar hoef je verder helemaal niks meer voor te doen.

Je hoeft dus geen eigen producten te verkopen… niet aan klantenservice te doen en dus ook geen producten op de post te doen. Ik zal je een voorbeeld geven van hoe dit werkt.

Stel: jij hebt een website waarop je de prijzen van een Samsung Galaxy toestel vergelijkt; dit hoef je niet eens zelf uit te zoeken, daar zijn allerlei handige tools voor.

Mensen zoeken op Google naar “goedkope Galaxy S6” en komen vervolgens op jouw website terecht.

Wanneer deze mensen via jouw website naar de website van T-Mobile gaan, en vervolgens binnen 100 dagen een toestel bij T-Mobile kopen, dan krijg jij daar commissie over. Simpel toch?

Commissie op telefoons ligt zo tussen de 30 tot 50 euro. Je hoeft dus maar 3 sales te maken om ongeveer 100,- euro per dag te verdienen. Dat is helemaal niet veel en makkelijk te realiseren.

Omdat je alleen maar een website nodig hebt, en geen eigen producten hoeft te hebben, kun je dus compleet vrij ‘werken’ (geld verdienen). Het enige wat ik nodig heb is mijn MacBook Air en een internet verbinding. Ik kan overal ter wereld mijn business runnen.

Ik reis dan ook – terwijl ik gewoon geld verdien – continu de wereld over en mijn bankrekening groeit alleen maar.

Ja, affiliate marketing is een mooi iets :-).

Affiliate marketing, het is echt niet moeilijk!

Iedereen kan dit. Ik ben niet speciaal, hoog opgeleid of wat dan ook. Ik heb niet eens mijn hogeschool afgemaakt!

Ik kan me goed voorstellen dat jij dit ook wilt. Dat jij ook geld wilt verdienen op het internet met affiliate marketing. Het is tenslotte een prachtige manier om geld te verdienen en de vrijheid te krijgen die jij wilt.

Ik kan me niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik mijn wekker heb gezet ;-).

Hoe begin in direct met affiliate marketing (en geld verdienen)?

Om jou op weg te helpen om ook (veel) geld te verdienen op het internet, heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt.

In deze videotraining laat ik je precies zien wat ik doe, en kun je mijn stappen 1-op-1 kopiëren. Hierdoor wordt het voor jou heel makkelijk om ook geld te gaan verdienen op het internet en complete vrijheid te krijgen.

Je hebt geen technische kennis nodig, en kunt direct van start.

Klik hier om ook te starten met geld verdienen op het internet >>

Succes en ik zie je aan de andere kant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *