Een Beginnersgids voor Affiliate Marketing: Betekenis en Toepassingen

🏡 Home » Blog » Een Beginnersgids voor Affiliate Marketing: Betekenis en Toepassingen

Affiliate marketing betekenisIk verdien mijn geld op het internet, met Affiliate Marketing. Hierdoor kan ik – als 24 jarige MBO’er – overal ter wereld snel geld verdienen en verdien ik meer geld dan de meeste mensen die ik ken. Dit zeg ik niet om je jaloers te maken, maar om je duidelijk te maken dat het echt mogelijk is om (veel) geld te verdienen op het internet. Op deze pagina ga ik je de Affiliate Marketing betekenis uitleggen, en geef ik je direct de mogelijkheid om ook geld te gaan verdienen op het internet met affiliate marketing.

Voor veel mensen is dit namelijk een sprookje, maar voor mij is het keiharde realiteit (en wellicht voor jou straks ook wel als je door blijft lezen).

Kijk, geld verdienen met affiliate marketing is niet moeilijk… het is vrij makkelijk zelfs. Ik zal je uitleggen hoe het werkt.

Affiliate marketing is een manier om geld te verdienen door producten of diensten van anderen te promoten en daar een commissie voor te ontvangen. Het is een van de populairste manieren om geld te verdienen op internet en kan erg lucratief zijn. In dit artikel lees je alles wat je moet weten om te beginnen met affiliate marketing.

Affiliate marketing betekenis?

Als blogger promoot je producten of diensten van anderen op je blog en verdien je een commissie als er een verkoop wordt gerealiseerd. Dit komt sterk overeen met traditionele verkopers die een commissie krijgen voor elke verkoop die ze doen. Het verschil is dat je bij affiliate marketing producten of diensten promoot op je blog en niet offline.

Waarom beginnen met affiliate marketing?

Je kunt veel geld verdienen met affiliate marketing. Er zijn bloggers die duizenden euro’s per maand verdienen gewoon door producten of diensten van anderen online te promoten via hun blog. Een andere reden waarom affiliate marketing zo’n fantastisch verdienmodel is, is omdat het een van de beste vormen van passief inkomen is. Nadat je een artikel op je blog hebt geschreven, is het voor altijd beschikbaar en kan het nog steeds gevonden worden door mensen die zoeken in Google of via andere kanalen zoals social media.

Ook hoef je geen eigen producten of diensten te creëren om te kunnen beginnen met affiliate marketing. Het enige dat je moet doen om de producten en diensten van andere bedrijven te promoten, is je aanmelden bij een affiliate programma en jouw affiliate link delen met jouw bloglezers. Wanneer die dan kopen, verdien jij geld! Zo hoeft je je hierbij geen zorgen te maken over het stockeren van voorraad, het omgaan met klanten of andere stress die normaal komt kijken bij het verkopen van een eigen product.

Ook heb je geen jarenlange ervaring nodig om te beginnen met affiliate marketing. Je moet gewoon je niche goed kennen en weten met welke problemen je doelgroep worstelt en welke dromen ze koesteren. Als je je doelgroep goed begrijpt, weet je naar wat voor producten of diensten ze op zoek zijn.

Affiliate marketing als complete beginner

Voor beginnende bloggers die op zoek zijn naar manieren om geld te verdienen met hun blog, kan het overweldigend zijn om uit te zoeken waar ze moeten beginnen. Affiliate marketing is een gemakkelijke manier om geld te beginnen verdienen op internet. Het is een eenvoudig verdienmodel dat gemakkelijk te implementeren is en geen voorkennis vereist.

Om je snel op weg te helpen, raad ik je aan om het stappenplan en de uitgebreide video’s op deze website te bekijken. Daarin wordt alles van A-Z uitgelegd om direct te beginnen met affiliate marketing.

4 stappen om te beginnen

  1. Kies een niche en doelgroep
  2. Zoek naar producten en diensten die relevant zijn voor je niche en doelgroep
  3. Meld je aan bij een affiliate programma
  4. Promoot de producten en diensten op je blog met behulp van je unieke affiliate link

Begin vandaag nog met affiliate marketing en ontdek hoe het mogelijk is om geld te verdienen door producten te promoten zonder dat je zelf je eigen producten hoeft te maken.

Hoe werkt affiliate marketing?

De affiliate marketing betekenis is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Als iemand via jouw unieke affiliate link het product koopt wat jij aanraad, dan krijg jij daar commissie over. Daar hoef je verder helemaal niks meer voor te doen.

Je hoeft dus geen eigen producten te verkopen… niet aan klantenservice te doen en dus ook geen producten op de post te doen. Ik zal je een voorbeeld geven van hoe dit werkt.

Stel: jij hebt een website waarop je de prijzen van een Samsung Galaxy toestel vergelijkt; dit hoef je niet eens zelf uit te zoeken, daar zijn allerlei handige tools voor.

Mensen zoeken op Google naar “goedkope Galaxy” en komen vervolgens op jouw website terecht.

Wanneer deze mensen via jouw website naar de website van T-Mobile gaan, en vervolgens binnen 100 dagen een toestel bij T-Mobile kopen, dan krijg jij daar commissie over. Simpel toch?

Commissie op telefoons ligt zo tussen de 30 tot 50 euro. Je hoeft dus maar 3 sales te maken om ongeveer 100,- euro per dag te verdienen. Dat is helemaal niet veel en makkelijk te realiseren.

Omdat je alleen maar een website nodig hebt, en geen eigen producten hoeft te hebben, kun je dus compleet vrij ‘werken’ (geld verdienen). Het enige wat ik nodig heb is mijn MacBook Air en een internet verbinding. Ik kan overal ter wereld mijn business runnen.

Ik reis dan ook – terwijl ik gewoon geld verdien – continu de wereld over en mijn bankrekening groeit alleen maar.

Ja, affiliate marketing is een mooi iets :-).

Affiliate marketing, het is echt niet moeilijk!

Iedereen kan dit. Ik ben niet speciaal, hoog opgeleid of wat dan ook. De hogeschool heb ik niet eens afgemaakt!

Ik kan me goed voorstellen dat jij dit ook wilt. Dat jij ook geld wilt verdienen op het internet met affiliate marketing. Het is tenslotte een prachtige manier om geld te verdienen en de vrijheid te krijgen die jij wilt.

Ik kan me niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik mijn wekker heb gezet ;-).

Hoe begin ik direct (met geld verdienen)?

Om jou op weg te helpen om ook (veel) geld te verdienen op het internet, heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt.

In deze videotraining laat ik je precies zien wat ik doe, en kun je mijn stappen 1-op-1 kopiëren. Hierdoor wordt het voor jou heel makkelijk om ook geld te gaan verdienen op het internet en complete vrijheid te krijgen.

Je hebt geen technische kennis nodig, en kunt direct van start. Dat is de echte affiliate marketing betekenis >> gewoon beginnen, de juiste technieken toepassen, en doorzetten!

Klik hier om ook te starten met geld verdienen op internet >>

Succes en ik zie je aan de andere kant!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven