Geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketingAffiliate marketing is een veel gebruikte manier van geld verdienen op internet. Je gebruikt hiervoor je website of openbaar blog van iemand anders om producten en diensten van anderen te verkopen. Op die manier krijg jij een bepaalde commissie voor het verkopen van dat product die kan oplopen tot 90% per verkoop!

Hoe werkt affiliate marketing?

Eenvoudig gezegd betekend affiliate marketing dat een webmaster (jij en ik) een product of dienst van iemand verkoopt via je eigen website, forum, blog of openbare artikelen website.

Op deze website schrijf je bijvoorbeeld een artikel. Binnen dit artikel verwijs je naar een product van iemand anders dat interessant kan zijn voor de artikel lezer. Door middel van een unieke affiliate link die verstrekt is door de leverancier van het product, kan een gemaakte verkoop via u site terug geleid worden naar uw affiliate account.

Op die manier komt de toegezegde commissie bij u! Zo kunt u dus veel geld verdienen aan affiliate marketing.

Geld verdienen met affiliate marketing

Promotors zijn traditioneel website-eigenaren (jij en ik) die bezoekers via een unieke link naar het affiliate product sturen. Zij doen dit op commissie basis. Dit beloningsmodel is algemeen bekend als Kosten Per Actie (CPA) en is een meer transparante manier van bezoekers sturen naar een andere website dan het oudere model van de Kosten Per Klik (CPC).

Er zijn vele verschillende affiliate uitgevers bekend om mee samen te werken en deze relaties worden gefaciliteerd door een adverteerders verbinding met het netwerk en met behulp van promotie tools die beschikbaar zijn voor promotors, ook wel adverteerder genoemd.

De affiliate uitgever neemt geen enkel risico op eventuele kosten per bezoeker wanneer u bezoekers naar de affiliate uitgever stuurt via de unieke affiliate link. Er wordt enkel en alleen commissie uitbetaald aan de promotor voor de bezoekers die overgaan tot aankoop van het desbetreffende product.

Verkoopproces affiliate marketing

  • Een consument bezoekt de website waar een affiliate link op staat.
  • De klant vindt het affiliate product aantrekkelijk en klikt op de unieke link om zo naar de affiliate uitgever site te gaan om het product te kopen (deze klik-door actie slaat een cookie op op de computer van de consument).
  • De klant voltooid de verkoop online. Software registreert belangrijke gegevens tijdens het aankoop proces zoals het verkoopbedrag, IP-adres, datum en tijd en meldt dit automatisch aan het affiliate netwerk.
  • De toegezegde commissie voor het verkochte product wordt overgemaakt naar de promotor (jij).

Op deze manier kan je dus veel geld verdienen met affiliate marketing. In Nederland kunnen we als grootste affiliate product aanbieder PayPro.nl. Internationaal wordt ClickBank als de grootste en meest winstgevende affiliate product aanbieder gezien.

Om meteen van start te gaan met affiliate marketing, raad ik je echt aan om eens op deze website te kijken . Op de website wordt in detail uitgelegd hoe je direct een vliegende start kunt maken met affiliate marketing! De auteur van de website is een ware goeroe op het gebied van internet affiliate marketing en verdient er al vele jaren een goed belegde boterham mee!

Doe je voordeel met de informatie die je op de website vindt en blijf niet langer dromen; onderneem nu actie en zorg ervoor dat ook jij dit jaar succesvol wordt in affiliate marketing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *